För att kunna betala med telefonnummer eller sms måste ditt telefonnummer läggas till i dina användaruppgifter. Du kan lägga till telefonnumret i Epassi-appen via "Användare"-fliken eller i vår onlinetjänst via "Användarinformation"-rubriken.

Kontrollera även att stället tar emot Epassi betalningar med telefonnumret eller med sms!

Obs! Det går inte att betala med sms när summan överstiger maxbeloppet för Lunchförmånen.