Jotta puhelinnumerolla tai tekstiviestillä maksu onnistuu, tulee puhelinnumerosi olla lisättynä käyttäjätietoihisi. Voit lisätä puhelinnumeron Epassin sovelluksessa kohdassa "Käyttäjä” tai verkkopalvelussa kohdaasa "Käyttäjätiedot".

Tarkista myös, että käyttöpaikka hyväksyy maksut puhelinnumerolla tai tekstiviestillä!

Puhelinnumerolla tai tekstiviestillä ei voi maksaa lounasedun maksimisumman ylittävää osuutta.