Ota yhteyttä työnantajaasi. Työnantajasi rekisteröi työntekijät.

Kun työnantajasi on aktivoinut ePassin, saat ilmoituksen edun käyttöönotosta ja tunnukset automaattisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Jos et ole saanut tunnuksia, tilaa uusi salasana puhelinnumerollasi täältä: https://services.epassi.fi/lost_password

Jos et tiedä ePassiin rekisteröityä puhelinnumeroasi / käyttäjätunnusta, kysy se työnantajaltasi.

ePassin hallinnointi tapahtuu työnantajan päässä. Nimen tai numeronmuutos, yhteystieto, tili- ja saldoasioissa ota yhteys työnantajaasi. Useimmissa yrityksissä palkanlaskenta hallinnoi ePassi-tilejä.