Kontakta din arbetsgivare. Din arbetsgivare registrerar anställda.

När din arbetsgivare har aktiverat ditt ePassi-konto, kommer du att meddelas om aktiveringen av förmånen och få inloggningsuppgifterna automatiskt via e-post eller textmeddelande.

Det är arbetsgivaren som administrerar ePassi-kontona. För namn- eller nummerändring, eller frågor gällande kontaktuppgifter, konto- och saldon så kontakta arbetsgivaren. I de flesta företag hanteras ePassi-kontona av personalavdelningen eller löneberäkningen.