Epassin avulla voit tarjota työntekijöillesi henkilöstöetuja helposti ja vaivattomasti. Epassi huolehtii kaikista yrityksesi henkilöstöeduista - voit koota eduista juuri teille parhaiten sopivan nipun. Edut kulkevat työntekijän mukana mobiilisti puhelimessa ja ovat siten aina käden ulottuvilla. Epassilla voi maksaa jo yli 25 000 paikassa ympäri Suomen. Epassin etuvalikoimaamme kuuluvat Lounas, Sportti & Kulttuuri, Hyvinvointi, Työmatka sekä Ergosafe, joista voi räätälöidä yritystäsi parhaiten palvelevan paketin.

Ei kustannuksia käyttämättömistä eduista.

Epassiin ladattu saldo on kuin luottoraja: sitä ei voi ylittää, mutta käyttämättömästä arvosta emme veloita. Laskutuksemme perustuu etujen todelliseen käyttöön. Käyttämättömistä eduista ei koidu turhia kustannuksia. Liittymis- tai kuukausimaksuja emme veloita.

Etujen hallinnointi käy kevyesti.

Saat otettua Epassin käyttöön ilman ylimääräistä stressiä. Kun työntekijöiden tiedot on kirjattu järjestelmään ja laskutus laitettu kuntoon, edut ovat saman tien käytettävissä. Ei siis seteleiden tai korttien tilailua, odottamista ja jakelua.

Käyttöönoton yhteydessä luomme järjestelmään säännöt, jotka huomioivat työsuhteiden osa- tai määräaikaisuudet ja suhteuttavat etujen määrän ja voimassaolon suoraan niihin. Näin työntekijöillä on käytössään aina oikea määrä etusaldoja.

Työntekijän ravintoedun omavastuuosuudet.

Työntekijän omavastuuosuudet voidaan järjestää Epassilla näppärästi kahdella eri tavalla: toimittamalla palkkahallintoon sähköinen lista työntekijöiden valmiiksi lasketuista omavastuuosuuksista, jotka saadaan Epassin raporteista parilla klikkauksella, jolloin omavastuuosuus voidaan tehdä palkkavähennyksenä tai työntekijät maksavat omavastuun itse Epassin OmaRahalla.


Kattava raportointi.

Voit seurata etujen käyttöä työntekijä- ja etukohtaisesti, reaaliajassa. Tällöin etujen vaikutusta työhyvinvointiin on helppo arvioida.


Epassi on ekologinen valinta ja kotimainen palvelu.

Koska kortteja tai seteleitä ei tarvita, Epassin käytöstä ei synny paperi- tai muoviroskaa. Lisäksi palvelimemme pyörivät uusiutuvalla energialla. Epassi on suomalainen yritys, joka työllistää ihmisiä Suomessa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.