Epassi Lounas

Lounasetu kannustaa työntekijöitäsi pitämään lounastauon ja syömään järkevästi työpäivän aikana. Epassi Lounas on fiksu sijoitus myös sinulle, sillä yrityksesi voi vähentää edun kustannukset verotuksessa.

Voit tarjota lounasedun työntekijöille joko luontoisetuna (palkanlisä) tai lounasvähennyksenä, jolloin palkasta vähennetään edun verotusarvo. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi maksaa verotusarvon itse lataamallaan OmaRahalla, jolloin palkkavähennyksiä ei tarvita. Työntekijän verotusarvo on 75% lounaan arvosta, kuitenkin vähintään 8€ vuonna 2023. Verotusarvon ylittävän osuuden maksamiseen työntekiojät voivat maksaa kätevästi lataamallaan OmaRahalla.

Epassi Flex

Paketoi tarjoamasi henkilöstöedut yhdeksi hyvinvointibudjetiksi, Flex-eduksi, jonka työntekijä voi joustavasti jakaa eri etujen kesken. Flex-etuun voit valita yrityksesi käyttöön sopivimmat Epassi edut. Työntekijälle annetaan yksi saldo, jonka hän voi käyttää valitsemiinsa etuihin, määritettyjen etukohtaisten maksimiarvojen rajoissa.


Epassi Liikunta

Liikuntaedulla työntekijäsi voivat esimerkiksi ostaa salikortin, käydä uimahallissa tai osallistua tenniskurssille. Etua voi käyttää myös urheiluseurojen ja erilaisten liikuntatapahtumien jäsen- tai osallistumismaksuihin.
Liikuntaedun yhteenlaskettu arvo yhdessä kulttuuriedun kanssa voi olla enintään 400 euroa vuodessa ja etu tulee tarjota koko henkilöstölle. Sen voi vähentää kokonaisuudessaan verotuksessa.


Epassi Kulttuuri

Kulttuuriedulla työntekijäsi voivat maksaa vaikkapa museokortin, festarilipun tai kansalaisopiston keramiikkakurssin. Se käy niin leffaan kuin myös urheilutapahtumiin – käyttökohteita riittää. Epassin kulttuuriedulla voi maksaa myös lippuvälittäjien myyntipisteissä ja R-kioskeissa. 

Kulttuuriedun yhteenlaskettu arvo yhdessä liikuntaedun kanssa voi olla enintään 400 euroa vuodessa ja etu tulee tarjota koko henkilöstölle. Sen voi vähentää kokonaisuudessaan verotuksessa.


Epassi Hyvinvointi

Hyvinvointietua voi käyttää erilaisiin hyvinvointi- ja terveyspalveluihin, kuten hierontaan, fysioterapiaan, terveystarkastuspakettiin tai hammaslääkärillä käyntiin, työnantajan valinnan mukaan. Sen sijaan edulla ei voi maksaa kosmeettisia tai esteettisiä palveluita, eikä henkilökohtaisia henkisen kehittämisen valmennuksia. 

Hyvinvointietua voi tarjota enintään 500 euroa vuodessa ja etu tulee tarjota koko henkilöstölle.

Epassi Työmatka

Työntekijäsi voivat kuitata kodin ja työpaikan väliset matkat näppärästi työmatkaedulla. Epassi käy henkilökohtaisten matkakorttien ja kausilippujen maksuvälineeksi muun muassa R-kioskeilla, Stockmannilla ja HSL:n mobiilisovelluksessa sekä palvelupisteissä (Itis, Pasila ja Rautatientori). Epassi Työmatkaedun saa myös lisättyä maksutavaksi VR Matkalla sovellukseen.

Voit tarjota työmatkaedun työntekijöillesi joko palkanlisänä tai palkkaan sisällytettynä etuna. Etu on verovapaa 3400 euroon asti.


Epassi ErgoSafe

Työnantajat voivat osallistua henkilöstön työvälineiden, kuten etätyöpisteiden kalusteiden sekä työvaatteiden ja -kenkien hankintaan kustantamalla ne osittain tai kokonaan, riippuen niiden tarkoituksesta sekä työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen liittyvistä vaatimuksista.