Epassilla on velvollisuus varmistaa, että tunnemme Epassin palveluja tarjoavat kauppiaat, palveluntarjoajat ja heidän toimintansa. Meidän on myös varmistettava säännöllisesti kauppiaan ja palveluntarjoajan tietojen oikeellisuus. Mikäli ette ole täyttäneet asiakkaan tuntemiskyselyä pyydämme, että vastaatte siihen oheisen linkin kautta. Asiakkaan tunteminen on osa Epassin lakisääteisiä velvoitteita ja vastaaminen on välttämätöntä, jotta voimme aloittaa Epassin käyttäjien maksujen tilittämisen yrityksellenne. Voitte tarvittaessa sulkea tietopyynnön ja palata siihen uudelleen saman linkin kautta.

 

Asiakkaan tuntemistietoja käsitellään lakiin perustuvan rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ehkäisemisen, tietosuoja-asetuksen ja tietosuojalain mukaisesti.


Rahanpesua ja terrorismin rahoittamisen estämistä koskevan lainsäädännön (444/2017) mukaan Epassilla maksupalveluntarjoajana on velvollisuus varmistaa, että tunnemme kauppiaat, palveluntarjoajat ja heidän toimintansa. Tunnistautuminen on välttämätöntä, jotta voimme jatkaa maksujen tilittämistä yrityksellenne / yhteisöllenne.  Epassin palveluntarjoajien velvollisuuteen tunnistautua viitataan myös yleisissä sopimusehdoissa. Lisätietoa on saatavilla meidän kotisivujen kautta:

https://www.epassi.fi/fi/palveluntarjoajalleMeidän verkkopalvelussa oleva kohta "Odottaa vahvistusta" ei ole vielä käytössä joten voitte jättää tämän kohdan kokonaan huomioimatta.