Ajantasaiset palvelukomissiot löytyvät Epassin verkkosivuilta:Epassilla tehdyt maksut tilitetään palveluntarjoajan tilille automaattisesti neljästi kuussa. Maksu näkyy tilillä yleensä 2-3 arkipäivän sisällä tilityspäivän jälkeen ja maksajana on Epassi Clearing Oy. Tilityksestä vähennetään automaattisesti voimassa olevan hinnaston mukainen palvelumaksun osuus. Minimitilityksen arvo on 50 €, ellei toisin ole sovittu.


Palveluntarjoajan tulee huolehtia, että Epassiin merkityt pankkitilitiedot ovat ajan tasalla. Tilitietoja pääsee tarkastelemaan kirjautumalla Epassi-palveluun palveluntarjoajan tunnuksilla.

Tlityksiä ei voida tehdä ennen kuin palveluntarjoajan tunnistautuminen on tehty. Lue lisää täältä


Tilitysaikataulu:


Kuun 1.-7. päivä tehdyt maksut tilitetään 8. päivä.
Kuun 8.-15. päivä tehdyt maksut tilitetään 16. päivä.
Kuun 16.-23. päivä tehdyt maksut tilitetään 24. päivä.
Kuun 24.-viimeinen päivä tehdyt maksut tilitetään seuraavan kuun 1. päivä.


Mikäli tilityspäivä osuu viikonlopulle tai pyhäpäivälle, tilitys tehdään seuraavana arkipäivänä.


Kaksi tilitysraporttia:


Epassin OmaRaha on veroton rahoituspalvelu, toisin kuin Epassin henkilöstöedut. Siksi OmaRaha-osuuden palvelumaksu veloitetaan ilman arvonlisäveroa (ALV 0 %). Henkilöstöedun osuudesta veloitettaviin palvelumaksuihin puolestaan lisätään ALV 24 %. 
Henkilöstöetu- ja OmaRaha-myyntien palvelumaksut sekä niiden arvonlisäverot eritellään Epassin tilitysraporteilla. Kaikki myynnit tilitetään kuitenkin yhtenä tilityksenä. 

Esimerkki Tilityshistoriasta
image