Epassi on maksupalveluntarjoaja, jonka liiketoimintaa ohjaavat samat lait ja säännökset kuin esimerkiksi pankkeja ja muita maksulaitoksia. EU:n rahanpesudirektiivin mukaan Epassilla tulee olla riittävät tiedot asiakkaidensa toiminnan laadusta ja laajuudesta, taloudellisesta asemasta sekä perusteista palveluiden käyttämiselle. Tämän takia pyydämme käyttäjiämme tunnistautumaan ja kysymme tiettyjä kysymyksiä. Emme kysy tietojasi, koska epäilisimme sinua jostain. Haluamme tehdä Epassista yhä turvallisemman kaikille sen käyttäjille. 

OmaRaha-palvelun ja/tai Finnair Plus -pisteiden käyttäminen Epassissa on mahdollista sen jälkeen, kun käyttäjä on tunnistautunut ja vastannut muutamiin lisäkysymyksiin. Tunnistautumisen voi tehdä Epassi-sovelluksessa tai verkkopalvelussa verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, ja se tarvitsee tehdä vain kerran. 

Tunnistautumalla Epassiin autat tekemään Epassista entistäkin turvallisemman ja luotettavamman kaikille sen käyttäjille. Säilytämme asiakkaidemme tuntemistietoja EU:n tietosuojalainsäädännön (GDPR:n) ja kaikkien muiden henkilötietolakien mukaisesti. 

Lue lisää.