Mikäli käytössäsi on Epassi Työmatka, voit käyttää etua henkilökohtaisten matka- ja kausilippujen maksuun. Työmatkaetu on tarkoitettu kodin ja työpaikan välisiin matkoihin. Epassi toimii maksuvälineenä mm. R-kioskeissa, HSL:n mobiilisovelluksessa ja palvelupisteissä, VR:n Matkalla-sovelluksessa sekä paikallisliikenteen palvelupisteissä.

Ilmoita käyttöpaikan kassalla haluavasi maksaa Epassilla ja kerro Epassiin rekisteröity puhelinnumerosi. Kassahenkilö todentaa henkilöllisyytesi ja suorittaa maksun puhelinnumerosi perusteella. HSL:n mobiilisovelluksella maksaessasi valitse maksutavaksi Epassi - lisäohjeet HSL:n sovelluksella maksamiseen löydät täältä.
VR:n matkalla sovellukseen saat Epassin maksutavaksi näin

Alla lista käyttöpaikoista, joissa Epassi toimii maksuvälineenä.

Pääkaupunkiseutu (HSL)

Työmatkaetua voidaan ladata henkilökohtaiselle HSL-kortille:

• R-kioskeissa

• HSL:n palvelupisteellä Rautatientorilla

• K-Citymarketeissa

• Yhteispalvelupisteissä (Espoon keskus, Tapiola, Leppävaara ja Matinkylä)

• HSL-mobiilisovelluksessa

Turku (Föli)

• R-kioskit

• Fölin palvelupiste (Forum)

• Skanssin Monitori

• Naantalin asiointipiste

• Raision kirjasto

• Stockmannin tavaratalossa

Tampere (Nysse)

• R-kioskit

• Stockmann Tampere

• K-Citymarket Turtola

Kuopio (Vilkku)

Ladataan henkilökohtaiselle Waltti-matkakortille kautena tai arvona

• R-kioskeissa

• Palvelupisteissä (Kuopio Info, Valtuustotalo ja Sokos)

Jyväskylä (Linkki)

Ladataan henkilökohtaiselle Waltti-matkakortille kautena tai arvona

• Linkki-palvelupiste Forumissa

• R-kioskeissa

Muualla Suomessa

• Paikalliset palvelupisteet

• R-kioskit

• VR:n Matkalla-sovellus