ePassi Flex on työntekijän henkilökohtainen hyvinvointibudjetti, jonka voi käyttää työnantajan valitsemien etujen kesken. ePassi Flexillä maksetaan samoin kuin muilla ePassi eduilla.

Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ePassin verkkosivulla. Näet työnantajasi tarjoamat edut sekä Flexin kohdalla saldon, joka on yhteensä käytettävissä näiden etujen kesken. Etuja voi käyttää verottajan asettamien etukohtaisten maksimisummien puitteissa.

Saldosi kohdassa "Flex" näyttää yhteensä eri etuihin käytettävissä olevan määrän.

Jos teillä on käytössä omavastuu, lataa saldoa OmaRaha palveluun lunastaaksesi edun käyttöösi. OmaRahan ollessa käytössä, näet etujen (esim liikunta) kohdalla käytettävissä olevan saldon.