Voit muokata Epassi-sovelluksessa puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi kohdassa Käyttäjä. Epassin verkkopalvelussa tietojesi muokkaaminen tapahtuu kohdassa Käyttäjätiedot. Vaihtaessasi puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, tulee kyseinen yhteystieto vahvistaa kertakäyttökoodilla. Mikäli vaihtaminen ei onnistu, jätä tästä tukipyyntö asiakaspalveluumme.

Jos sukunimesi on muuttunut, voit muokata tämän itse Epassin verkkopalvelun kautta kohdassa Käyttäjätiedot. Etunimen vaihtuesssa, jätä tästä tukipyyntö asiakaspalveluumme.