Kun otat Epassia käyttöön ensimmäistä kertaa,

käytä kirjautuessa tervetuloviestissä saamaasi henkilökohtaista kutsulinkkiä. Tervetuloviesti on lähetetty sinulle siihen sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, jonka työnantajasi on Epassille toimittanut ja jota sinun tulee käyttää ensimmäiseen kirjautumiseen.

  • Mikäli olet saanut viestin tekstiviestinä puhelimeesi, käytä kirjautumiseen sitä puhelinnumeroa, johon viesti on tullut.
  • Mikäli viesti on tullut sähköpostilla, käytä kirjautumiseen sitä sähköpostiosoitetta, johon viesti on tullut.

Kun olet kirjautunut sisään ensimmäistä kertaa, voit vaihtaa Käyttäjä-kohdassa kirjautumisyhteystietojasi. Tervetuloviestin linkki on voimassa vain yhden kerran, joten jatkossa kirjautumiseen käytetään puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, jonka olet kirjannut yhteystietoihisi Käyttäjä-kohdassa.

Kun sinulla on jo Epassi käytössäsi,
kirjaudu sisään syöttämällä mobiilisovelluksen tai verkkopalvelun kirjautumissivulla matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, jonka olet aiemmin tallentanut kirjautumisyhteystiedoksesi. Saat paluuviestinä kyseiseen matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiin kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jota käyttämällä pääset kirjautumaan sisään. Kirjautumiskoodi on kertakäyttöinen ja se vaihtuu jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Mikäli saat herjan kirjautumisen yhteydessä tai kertakäyttökoodisi ei toimi, yrität todennäköisesti kirjautua väärällä yhteystiedolla. Kirjautumiseen käytetään puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, jonka olet kirjannut yhteystietoihisi Epassin Käyttäjä-kohdassa.

Epassin saat ladattua puhelimeesi joko App Storesta (Iphone) tai Google Play -kaupasta (Android).

Epassin verkkopalveluun voit kirjautua osoitteessa services.epassi.fi


Jos sisäänkirjautuminen ei onnistu, lue ohjeet täältä.