Logga in till Epassi med ditt telefonnummer eller med din e-postadress, som din arbetsgivare har registrerat ditt Epassi konto med. När du loggar in med ditt telefonnummer får du en engångskod som textmeddelande till din telefon, och om du loggar in med din e-postadress skickas engångskoden per e-post till din e-postadress.

Lösenord till vår app eller web-tjänst behövs inte längre.

När du först tar Epassi i bruk, logga in med den personliga länken som du fått. Den personliga länken har du antingen fått per e-post eller som textmeddelande.

• om du fått den personliga länken som textmeddelande, klicka på länken och logga in med telefonnumret som textmeddelandet blivit skickat till.
  • om du fått den personliga länken per e-post, klicka på länken och logga in med e-postadressen vart länken blivit skickad till.

När du är inloggad kan du ändra inloggningsuppgifterna via Användare-rubriken. Efter du använt länken så är den inte längre i bruk, utan i fortsättningen loggar du direkt in med telefonnumret eller e-postadressen.

Om inloggningen misslyckas, läs anvisning här.