Käyttöpaikoilla on aina kahdet tunnukset, joiden avulla pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan yrityksen ja toimipisteen tietoja. Jokaisen toimipisteen taustalla on aina yritys, jonka kanssa Epassi tekee sopimuksen maksujen välittämisestä.

1. Yrityksen eli palveluntarjoajan tunnukset (käyttäjätunnus tekstimuotoinen). Palveluntarjoajan alla näkyvät tiedot näkyvät vain Epassille ja yritykselle, sieltä löytyvät mm. tilitystiedot ja kaikki kirjapitoa varten tarvittavat aineistot. Tämä on yrityksen johdon käytössä. Tätä kautta voi hallinnoida myös toimipisteen tietoja.

2. Toimipisteen tunnukset (käyttäjätunnus numerosarja). Toimipisteen alla löydät asiakkaille näkyvät tiedot, jonka lisäksi näet mm. päivän maksutapahtumat, kassan laskentaan tarvittavat aineistot sekä tarkistuskoodilistan. Tämä voi olla toimipisteen työntekijöiden käytössä.

Palveluntarjoajan tunnus on luotu rekisteröinnin yhteydessä. Mikäli ette muista salasanaa voitte tilata uuden täältä täyttämällä käyttäjätunnuksen: https://services.epassi.fi/lost_password?l=fi, uusi salasana toimitetaan Epassiin rekisteröityyn sähköpostiin.

Molemmilla tunnuksilla voi tehdä Sportti, Kulttuuri ja Hyvinvointi -toimipisteen kertaveloituksen asiakkaalta.

Kirjauduthan sisälle Palveluntarjoaja roolissa, katso kuva: