Työnantajan lataamaa lounasetua voi käyttää 8,50€ - 13,50€   per ateria, työnantajasi määrittelemän maksimiarvon rajoissa. Voit kuitenkin syödä myös kalliimpia aterioita, jolloin maksat lounasedun arvon ylittävän osuuden Epassiin lataamallasi OmaRahalla kätevästi yhdellä maksutapahtumalla. Mikäli OmaRaha ei ole käytössänne, voit maksaa ylimenevän osuuden myös jollain muulla maksutavalla (esim. käteinen, pankkikortti).


Esimerkki: Työnantaja on asettanut lounasedun päiväkohtaiseksi arvoksi 10 euroa. Mikäli aterian hinta on kuitenkin 12 euroa, voidaan se maksaa sujuvasti Epassin sovelluksella yhdellä maksutapahtumalla; lounasedulla 10 € ja OmaRahalla 2 €, yhteensä 12 €. Mikäli käytössänne ei ole OmaRahaa, voit maksaa 10 euroa Epassin lounasedulla ja 2 euroa esim. pankkikortilla.


Huomioithan, että OmaRahaa käytetään myös lounasedun ns. omavastuuosuuden maksamiseen, jolloin esim. ylläolevassa esimerkissä omavastuuosuus 10 euron lounaasta on 8,50 euroa. Näin ollen OmaRahasi vähenee yhteensä 8,50 eurolla - työnantajasi kustantaa 1,50 euroa. 

Epassi OmaRaha on prepaid-lompakko, johon käyttäjä siirtää rahaa omalta pankkitililtä ja käyttää sitä maksaessaan Epassilla. Lounasedun ylittävä osa veloitetaan OmaRahasta, jolloin saat maksettua koko aterian kätevästi yhdellä maksutavalla. Aterian hinnalla ole näin maksettaessa ylärajaa. Mikäli aterian arvo on alle 8,50€, voidaan se maksaa kokonaan OmaRahalla.


Lisätietoa OmaRahasta 
https://www.epassi.fi/fi/omaraha