Työnantajan lataamaa ateriaetua voi käyttää 7,15€ - 11,30€ hintaisiin aterioihin työnantajasi määrittelemän maksimiarvon rajoissa. Voit kuitenkin syödä myös kalliimpia aterioita, jolloin maksat ateriaedun arvon ylittävän osuuden joko Epassin OmaRahalla tai mikäli OmaRaha ei ole käytössänne, jollain muulla maksutavalla (esim. käteinen, pankkikortti).


Esimerkki: Työnantaja on asettanut lounasedun päiväkohtaiseksi arvoksi 10 euroa. Mikäli aterian hinta on kuitenkin 12 euroa, voidaan se maksaa sujuvasti Epassin sovelluksella yhdellä maksutapahtumalla; lounassaldolla 10 €  ja OmaRahalla 2 €, yhteensä 12 €. Mikäli käytössänne ei ole OmaRahaa, voitte maksaa 10 euroa Epassin lounasedulla ja 2 euroa esim. pankkikortilla.

Epassi OmaRaha on prepaid-lompakko, johon käyttäjä siirtää rahaa omalta pankkitililtä ja käyttää sitä maksaessaan Epassilla. Lounasedun ylittävä osa veloitetaan OmaRahasta, jolloin saat maksettua koko aterian kätevästi yhdellä maksutavalla. Aterian hinnalla ole näin maksettaessa ylärajaa. Mikäli aterian arvo on alle 7,15€, voidaan se maksaa kokonaan OmaRahalla.


Lisätietoa OmaRahasta https://www.epassi.fi/fi/omaraha