Epassi-kauppiasverkoston palveluntarjoajilla on aina kahdet käyttäjätunnukset Epassin palveluun: palveluntarjoajan tunnukset ja toimipisteen tunnukset. Jokaisen toimipisteen taustalla on aina palveluntarjoaja, jonka kanssa Epassi tekee sopimuksen maksujen välittämisestä. Yhden palveluntarjoajatilin alla voi olla useampia toimipisteitä.

1. Yrityksen eli palveluntarjoajan tunnukset (käyttäjätunnus tekstimuotoinen). Palveluntarjoajan alla näkyvät tiedot näkyvät vain Epassille ja yritykselle, sieltä löytyvät mm. tilitystiedot ja kaikki kirjapitoa varten tarvittavat aineistot. Myös käyttäjätunnusta on mahdollista vaihtaa. Tämä on usein yrityksen johdon käytössä. Tätä kautta voi hallinnoida myös kaikkia toimipisteen/toimipisteiden tietoja.

2. Toimipisteen tunnukset (käyttäjätunnus numerosarja). Toimipiste on se, mikä näkyy asiakkaalle maksua tehdessä ja toimipisteen tiedot määrittävät esim., että missä osoitteessa Epassin sovellus kertoo toimipisteen sijaitsevan. Toimipisteen tunnuksilla näet mm. päivän maksutapahtumat, kassan laskentaan tarvittavat aineistot sekä tarkistuskoodilistan. Tämä voi olla toimipisteen työntekijöiden käytössä. Epassin kauppiassovellukseen kirjaudutaan toimipisteen tunnuksilla. Käyttäjätunnusta ei voi muuttaa, vaan se pysyy toimipisteellä aina samana.

Palveluntarjoajan tunnus on luotu rekisteröinnin yhteydessä. Voitte tilata käyttäjätunnuksella salasananvaihtolinkin täältä: https://services.epassi.fi/lost_password?l=fi, linkki toimitetaan palveluntarjoajatilille merkityn yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.

Molemmilla tunnuksilla voi tehdä Liikunta-, Kulttuuri- ja Hyvinvointi -toimipisteen kertaveloituksen asiakkaalta.

SIsälle kirjaudutaan osoitteessa https://services.epassi.fi/ui/login
Valitse rooliksi palveluntarjoaja kirjautuessasai palveluntarjoajan tai toimipisteen tunnuksilla.