När du först tar Epassi i bruk,

logga in med den personliga länken som du fått. Den personliga länken har du antingen fått per e-post eller som textmeddelande, enligt den information din arbetsgivare har levererat till Epassi.

• om du fått den personliga länken som textmeddelande, klicka på länken och logga in med telefonnumret som textmeddelandet blivit skickat till.
  • om du fått den personliga länken per e-post, klicka på länken och logga in med e-postadressen vart länken blivit skickad till.

När du är inloggad kan du ändra inloggningsuppgifterna via Användare-rubriken.

OBS! Efter du använt länken första gången så är den inte längre i bruk, utan i fortsättningen loggar du direkt in med telefonnumret eller e-postadressen som du fört in i dina kontaktuppgifter (Användare -information).

Om du redan har använt Epassi,
logga in till Epassi appen eller web-tjänst med ditt telefonnummer eller med din e-postadress, som du fört in i dina kontaktuppgifter. När du loggar in med ditt telefonnummer får du en engångskod som textmeddelande till din telefon, och om du loggar in med din e-postadress skickas engångskoden per e-post till din e-postadress.

Engångskoden kan endast användas en gång och byts vid varje inloggning.

Om du får ett error meddelandet när du loggar in eller om engångskoden inte fungerar, kan det bero på att du loggat in med fel engångskod eller med fel kontaktuppgift. Kontrollera engångskoden eller testa logga in med ett annat telefonnummer eller e-postadress.

Epassi appen laddar du till din telefon via App Store (iPhone) eller Google Play-butiken (Android).

Till Epassi web-tjänsten loggar du in via denna länk: https://services.epassi.fi/ui/login

Om inloggningen misslyckas, läs anvisning här.