Denna betalningsmetod används inte av restauranger.

Logga in på Epassis webbtjänst med leverantörens kod (nummerserie) och välj “Gör en engångsbetalning” i menyn. Fyll i de obligatoriska fälten, tryck på "Betala” och debiteringen utförs. OBS! Kom ihåg att kontrollera kundens identitet!

REKOMMENDATION: Samma ingrepp kan göras av kunden om hen har tillgång till Epassis app. Med den kan kunden själv betala summan och få kvitto till appen, vilket visas för betalningens mottagare.