Tämä maksutapa ei ole ravintoloiden käytössä.

Kirjaudu sisään ePassin verkkopalveluun toimipisteen (numerosarja) tunnuksilla ja valitse valikosta ”Tee kertaveloitus”. Täytä vaaditut kohdat, paina ”Tee maksu” ja veloitus on tehty. HUOM Muista tarkistaa asiakkaan henkilöllisyys!

SUOSITUS: Sama toimenpide voidaan tehdä asiakkaan toimesta, jos hänellä on käytössään ePassin älypuhelinsovellus. Tällä hän voi maksaa itse haluamansa summan saaden kuitin sovellukseen, joka näytetään maksun vastaanottajalle.