Mikäli käytössäsi on Epassi Työmatka, voit käyttää etua henkilökohtaisten matka- ja kausilippujen maksuun. Työmatkaetu on tarkoitettu kodin ja työpaikan välisiin matkoihin. Epassi toimii maksuvälineenä mm. R-kioskeissa, HSL:n mobiilisovelluksessa ja palvelupisteissä, Alepa, VR:n Matkalla-sovelluksessa sekä paikallisliikenteen palvelupisteissä.

Ilmoita käyttöpaikan kassalla haluavasi maksaa Epassilla ja kerro Epassiin rekisteröity puhelinnumerosi tai maksa Epassi sovelluksella. Kassahenkilö todentaa henkilöllisyytesi ja suorittaa maksun puhelinnumerosi perusteella. Alepan toimipisteissä maksu onnistuu Epassi sovelluksella ja HSL:n mobiilisovelluksella maksaessasi valitse maksutavaksi Epassi - lisäohjeet HSL:n sovelluksella maksamiseen löydät täältä.
VR:n matkalla sovellukseen saat Epassin maksutavaksi näin

Alla lista käyttöpaikoista, joissa Epassi toimii maksuvälineenä.

Pääkaupunkiseutu (HSL)

Epassia voi käyttää maksutapana ladatessa henkilökohtaista HSL-korttia:

• R-kioskeissa

• Alepa

• HSL:n palvelupisteellä Rautatientorilla

• K-Citymarketeissa

• Yhteispalvelupisteissä (Espoon keskus, Tapiola, Leppävaara ja Matinkylä)

Työmatkaetua voi käyttää myös HSL:n sovelluksessa. Huomioittehan, että HSL:n sovellus ei hyväksy jatkuvia tilauksia maksettavaksi Epassilla.

Turku (Föli)

• R-kioskit

• Fölin palvelupiste (Forum)

• Skanssin Monitori

• Naantalin asiointipiste

• Raision kirjasto

• Stockmannin tavaratalossa

Tampere (Nysse)

• R-kioskit

• Stockmann Tampere

• K-Citymarket Turtola

Kuopio (Vilkku)

Ladataan henkilökohtaiselle Waltti-matkakortille kautena tai arvona

• R-kioskeissa

• Palvelupisteissä (Kuopio Info, Valtuustotalo ja Sokos)

Jyväskylä (Linkki)

Ladataan henkilökohtaiselle Waltti-matkakortille kautena tai arvona

• Linkki-palvelupiste Forumissa

• R-kioskeissa

Muualla Suomessa

• Paikalliset palvelupisteet

• R-kioskit

• VR:n Matkalla-sovellus