Käyttäjätunnus on matkapuhelinnumerosi, jonka työnantajasi on toimittanut ePassille. Kirjoita puhelinnumerosi muodossa 0401234567.

Tarkista, että salasana on kirjoitettu oikein isoja ja/tai pieniä kirjaimia käyttäen.

Jos olet tilannut uuden salasanan varmista, ettei esimerkiksi sitä kopioidessa ole jäänyt yhtään välilyöntiä ennen tai jälkeen numeron.

Voit tarvittaessa tilata uuden salasanan tästä.

Jos linkki ei avaudu,  kopioi tarvittaessa linkki, myös linkin viimeiset ==-merkit ja liitä se selaimen uuteen välilehteen.

Aseta  uusi salasana ja paina "Tallenna".

Tarkista myös työnantajaltasi, että hän on lisännyt sinut edunsaajaksi.