Vid R-Kiosken görs Epassi-betalningar med telefonnumret enligt följande instruktioner:

1. Berätta för kassan att du betalar med Epassi.
  2. Uppvisa ditt ID och ange ditt telefonnummer samt beloppet du vill betala.
  3. Kassörskan kontrollerar att det angivna telefonnumret stämmer överens med ditt namn och ID samt med Epassi-kontot och gör sedan betalningen.

Du får ett kvitto på betalningen i Epassi appen eller via sms om du inte har laddat ner Epassi appen till din telefon.

OBS! Denna betalningsmetod kan inte användas för att betala belopp som överstiger förmånen med MinaPengar saldo, och därför måste beloppet som överstiger förmånen betalas med ett annat betalningssätt (t.ex. betalkort).

Det går inte heller att betala med Finnair Plus-poäng vid R-Kiosken.