MinaPengar är dina egna pengar som du kan ladda upp till ditt Epassi-konto från din nät bank. MinaPengar kan användas när summan överstiger förmånsvärdet. Det är ett enkelt och smidigt sätt att betala med eftersom inga andra betalningsmetoder krävs.

Du kan också använda MinaPengar för att täcka eventuell egen andel för förmånerna, oftast används MinaPengar för att täcka Lunchförmånens egen andel, men också till andra förmåner beroende på din arbetsgivare.

Om din förmån har en egen andel så bör du ladda upp MinaPengar för att få förmånen aktiverad och saldot synligt. Och om du använt personalförmånerna och förmånssaldot visar noll, kan du ännu använda kvarstående MinaPengar saldot för köp av produkter eller tjänster.

I kvittot kan du se hur stor del av summan blev kvitterad med förmånssaldot och hur stor del blev kvitterad med MinaPengar. MinaPengar fungerar på alla ställen som accepterar Epassi app betalningar. Du kan betala med det när du vill, utan begränsningar för beloppet.

Obs! MinaPengar kan inte användas i SMS betalningar, när summan överstiger förmånsvärdet.

Exempel: Yoga kursens betalning med Sport förmån och MinaPengar saldo. I detta fall är Sport förmånens saldo 208,50e och kursen kosta 300e. Skillnaden betalas smidigt i en transaktion med MinaPengar saldot.