OmaRaha on omaa rahaasi, jota voit ladata Epassi-tilillesi omasta verkkopankistasi ja käyttää tarpeen mukaan esimerkiksi silloin, kun maksettava summa on henkilöstöedun arvoa suurempi. Et siis tarvitse muita maksuvälineitä, vaan saat kuitattua koko summan Epassi-sovelluksessa yhdellä kertaa.


OmaRahaa käytetään myös henkilöstöetujen omavastuuosuuksien maksamiseen. Omavastuuosuus on usein käytössä Lounasedussa ja työnantajastasi riippuen mahdollisesti myös muissa etutyypeissä. Mikäli OmaRaha on käytössä, tulee sinun ladata OmaRahaa Epassi-tilillesi, jotta etujesi saldot tulevat näkyviin. Mikäli henkilöstöetujesi saldot on käytetty ja nollissa, voit käyttää OmaRahaa maksaaksesi tuotteet tai palvelut kokonaan lataamallasi OmaRahalla (maksat siis koko maksun itse). 

Maksukuitista näet kuinka paljon maksusta kuitataan etusaldostasi ja kuinka paljon OmaRahasta. OmaRahalla voit maksaa minkä suuruisia maksuja tahansa. Se käy kaikkialla, missä voit maksaa Epassin mobiilisovelluksella. 


Huomaathan kuitenkin, että et voi maksaa OmaRahalla etusaldosi ylittävää osuutta tekstiviestimaksuna. Epassi GO:ssa mahdollisia omavastuuosuuksia ei voi maksaa OmaRahalla.


Esimerkki: Joogatuntien kausimaksun maksaminen liikuntaedulla ja Omarahalla
Tässä tapauksessa liikuntaedun saldo on 208,50 euroa ja jäsenyys maksaa 300 euroa. Erotus maksetaan sujuvasti samalla kertaa Epassi OmaRaha -saldosta.

Sport + OmaRaha payment example 1600x600