Voit palveluntarjoaja roolissa perua virheellisen maksutapahtuman itse verkkopalvelun kautta, jos maksusta on kulunut alle tunti.

Kirjaudu sisään ePassin verkkopalveluun toimipisteen numeromuotoisella käyttäjätunnuksella tai palveluntarjoaja tunnuksellasi. Valitse “Tapahtumat”, minkä jälkeen saat listauksen saman päivän maksutapahtumista. Virheellisen maksun kohdalla paina X (Peruuta), jolloin maksu peruuntuu ja summa palautuu asiakkaan ePassi-tilille.

Jos virheellisestä maksutapahtumasta on kulunut yli tunti, voit perua maksun lähettämällä pyynnön sähköpostitse osoitteeseen info@epassi.fi. Kirjaa viestiin maksun ajankohta ja summa sekä asiakkaan nimi ja puhelinnumero. Kun maksutapahtuma on peruttu, saat asiasta kuittauksen.