Voit palveluntarjoajan roolissa perua virheellisen maksutapahtuman itse verkkopalvelun kautta, jos maksusta on kulunut alle viikko.

Kirjaudu sisään Epassin verkkopalveluun toimipisteen numeromuotoisella käyttäjätunnuksella tai palveluntarjoajan käyttäjätunnuksellasi. Valitse “Tilastot”-kohdasta haluttu maksu ja "Peruuta", jolloin maksu peruuntuu ja summa palautuu asiakkaan Epassi-tilille.

Jos virheellisestä maksutapahtumasta on kulunut yli viikko, voit perua maksun lähettämällä sähköpostin peruutukset@epassi.fi. Kirjaa viestiin maksun ajankohta ja summa, asiakkaan nimi sekä tarkistuskoodi.

Emme peru maksuja asiakkaan pyynnöstä emmekä puhelimitse.