Voit luoda sovellukseen näkyviin muutamia valmiita hintapainikkeita, jolloin asiakas säästyy hinnan näpyttelyltä avoimeen kenttään. Ilmoita meille sähköpostitse osoitteeseen palveluntarjoajat@epassi.com tai ravintolat@epassi.com, puhelimitse 020069000 tai tukipyynnöllä toimipisteesi nimi ja kuinka monta painiketta tarvitset lisää. Sen jälkeen voit itse syöttää niihin haluamasi tiedot toimipisteen tai palveluntarjoajan tunnuksilla Epassi-palvelussa.

Painikkeita kannattaa lisätä maltillisesti - mitä enemmän niitä on, sitä hitaampaa on maksun tekeminen.