Käyttöpaikka valitsee maksutavat, joita haluaa vastaanottaa. Pääasiassa Epassilla maksetaan käyttäen maksutonta mobiilisovellusta.


Saat lisää maksutapoja käyttöön olemalla Epassin asiakaspalveluun yhteydessä, https://support.epassi.fi/fi/support/home tai soittamalla 0200 69 000.


Käyttöpaikkahausta näkee, minkä maksutavan kukin palveluntarjoaja on valinnut. Järjestelmä kertoo aina kaikissa maksutavoissa palveluntuottajalle edun käyttäjän nimen, jolloin henkilöllisyys voidaan tarkistaa.


Maksutavat


Mobiilimaksu: Epassi-sovelluksella tehtävä maksu.

– Lounas, liikunta, kulttuuri, työmatka ja hyvinvointi


Tekstiviesti; kaikilla puhelimilla varamaksutapa

– Lounas, Liikunta ja kulttuuri

Jos asiakkaalla ei ole älypuhelinta, hän voi maksaa myös tekstiviestillä numeroon 050 902 3456. Asiakas lähettää toimipaikan palvelutunnuksen (numerosarja), välilyönti sekä summa, esim. ”39097 9,80”.


Kertaluontoinen maksu; puhelinnumeron perusteella tehtävä veloitus.

– Liikunta, Kulttuuri, Työmatka ja Hyvinvointi

Asiakkaan henkilöllisyys on tarkistettava. Tämä maksutapa ei ole automaattisesti käytössä.


Verkkomaksu; Epassin verkkopalvelussa tehtävä maksu

Tyypillisesti tapahtumien osallistumismaksut ja seurojen liikuntamaksut sekä kulttuurin kurssimaksut. Palveluntarjoaja saa viestin maksusta sähköpostilla. Tämä maksutapa ei ole automaattisesti käytössä.


Verkkokaupan Epassi maksunappi

Kätevin tapa myydä verkossa Epassilla maksaville asiakkaille on lisätä helppo Epassi-maksunappi verkkokauppasi kassalle. Ostosta tehdessään asiakas hoitaa maksun Epassin palvelussa ja palaa sitten verkkokauppaasi, samalla tavalla kuin esim. verkkopankin kautta maksettaessa.
Käyttöönotto-ohjeet eri verkkokauppa-alustoille:
WooCommerce | Enkora | Axess | DLSoftware Johku WisePlatform 

Tarvittavat aktivointitunnukset saatte Epassin asiakaspalvelusta: https://support.epassi.fi/fi/support/home