Käyttöpaikka valitsee maksutavat, joita haluaa vastaanottaa. Pääasiassa ePassilla maksetaan käyttäen maksutonta mobiilisovellusta.

Saat lisää maksutapoja käyttöön olemalla ePassin asiakaspalveluun yhteydessä, info@epassi.fi tai soittamalla 0200 69 000.

Käyttöpaikkahausta näkee, minkä maksutavan kukin palveluntarjoaja on valinnut. Järjestelmä kertoo aina kaikissa maksutavoissa palveluntuottajalle edun käyttäjän nimen, jolloin henkilöllisyys voidaan tarkistaa.

Maksutavat

Mobiilimaksu: ePassi sovelluksella tehtävä maksu.

– Lounas, liikunta, kulttuuri ja hyvinvointi

Tekstiviesti; kaikilla puhelimilla varamaksutapa

– Lounas, Liikunta ja kulttuuri

Jos asiakkaalla ei ole älypuhelinta, hän voi maksaa myös tekstiviestillä numeroon 050 902 3456. Asiakas lähettää toimipaikan viisinumeroisen palvelutunnuksen tai ePassi tarran QR-koodin kirjainsarjan, välilyönti sekä summa, esim. ”39097 9,80”.

Kertaluontoinen maksu; puhelinnumeron perusteella tehtävä veloitus.

– Liikunta, Kulttuuri, Työmatka ja Hyvinvointi

Asiakkaan henkilöllisyys on tarkastettava. Tämä maksutapa ei ole automaattisesti käytössä.

Verkkomaksu; ePassin verkkopalvelussa tehtävä laskun maksaminen

Tyypillisesti tapahtumien osallistumismaksut ja seurojen liikuntamaksut sekä kulttuurin kurssimaksut. Palveluntarjoaja saa viestin maksusta sähköpostilla. Tämä maksutapa ei ole automaattisesti käytössä.