Du kan ladda MinaPengar saldot i Epassi mobilappen eller via Epassi webtjänsten. Logga in, gå till fliken Saldon och klicka på "Fyll på saldo" eller "Överför pengar"Minimibeloppet för laddningar är 20 €. Ange beloppet och du förs vidare till en betalningstjänst, MobilePay eller Apple Pay, där du accepterar betalningen. Beloppet läggs till MinaPengar-saldot omedelbart

Obs: När du laddar ner saldot med appen på din iOS-enhet, måste Safari vara standardwebbläsaren. Tyvärr funkar laddningar inte med andra webbläsaren.

Om du inte har Epassi-appen, ladda ner den från Google Play eller App Store.