Epassiin kirjaudutaan matkapuhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella, joka on rekisteröity Epassin käyttäjätietoihin. Syöttämällä mobiilisovelluksen tai verkkopalvelun kirjautumissivulla matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, saat paluuviestinä sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jolla pääset kirjautumaan sisään. Salasanaa ei siis tarvitse muistaa.

Kun otat Epassia käyttöön ensimmäistä kertaa, käytä kirjautuessa tervetuloviestissä saamaasi henkilökohtaista kutsulinkkiä. Tuo viesti on lähetetty sinulle siihen sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, jota sinun tulee käyttää ensimmäiseen kirjautumiseen.

• Mikäli olet saanut viestin tekstiviestinä puhelimeesi, käytä kirjautumiseen sitä puhelinnumeroa, johon viesti on tullut.
  • Mikäli viesti on tullut sähköpostilla, käytä kirjautumiseen sitä sähköpostiosoitetta, johon viesti on tullut.

Kun olet kirjautunut sisään ensimmäistä kertaa, voit vaihtaa Käyttäjä-kohdassa kirjautumisyhteystietojasi. Jatkossa linkkiä ei enää käytetä, vaan kirjautumiseen käytetään aina puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta.

Jos sisäänkirjautuminen ei onnistu, lue ohjeet täältä