Pääset lataamaan OmaRahaa kirjautumalla sisään ePassi-sovelluksessa puhelimessasi. Avaa sovellus / lataa sovelluskaupasta (Google Play tai App Store), kirjaudu sisään ja klikkaa "Lataa saldoa".

Huomaathan: Sovelluksella saldoa ladatessa iOS laitteen oletusselaimena on oltava Safari, muulla selaimella lataus ei valitettavasti onnistu.

Voit ladata OmaRahaa myös selainpalvelussamme Online-maksun kautta, jolloin saldo näkyy heti kun maksu on suoritettu. Vähimmäislataus on 20 €.

Lisätietoa OmaRahasta