Pääset lataamaan OmaRahaa kirjautumalla sisään ePassi-sovelluksessa puhelimessasi. Avaa sovellus / lataa sovelluskaupasta (Google Play tai App Store), kirjaudu sisään ja klikkaa "Lataa saldoa".

Voit ladata OmaRahaa myös selainpalvelussamme, jossa on kaksi eri vaihtoehtoa:

1. Online-maksun kautta, jolloin saldo näkyy heti kun maksu on suoritettu. Vähimmäislataus on 50 €. Online-maksussa on 0,50 euron kulu joka lisätään veloitettavaan summaan.

2. Voit ladata saldoa tilisiirtona, saldo näkyy 1-3 pankkipäivän sisällä. Alle 50€ tilisiirroista peritään 15 sentin pankkikulu, joka vähennetään ladattavasta saldosta.

Huom: käytä tilisiirrossa henkilökohtaista viitenumeroasi, jotta maksu kohdistuu oikein. Löydät pankkitilinumeron ja henkilökohtaisen viitenumerosi ePassi-tililtäsi, kohdasta "Tilisiirto". Huomaathan, että viitettä ei tule kopioida vanhasta maksusta.

Lisätietoa OmaRahasta