ePassilla maksaminen on helppoa. Voit maksaa joko ePassin sovelluksella, puhelinnumerollasi tai verkkopalvelussa. Kaikki maksutavat eivät käy kaikissa käyttöpaikoissa. Voit varmistaa ePassin käyttöpaikkahausta kunkin yrityksen hyväksymät maksutavat.

Maksu sovelluksella

ePassin sovellus näyttää etusaldojesi tilanteen. Lataa sovellus täällä – se ei vie kuin hetken. Kun haluat maksaa, etsi käyttöpaikkahausta oikea toimipiste. Syötä sitten maksettava summa tai valitse tuote. Hyväksy maksu ja näytä kuitti puhelimesi ruudulta kassalla. Huomaa, että kuitti on voimassa 15 minuuttia maksuhetkestä - tee siis maksu paikan päällä.

Maksu puhelinnumerolla

Osa käyttöpaikoista voi tehdä veloituksen puhelinnumerollasi. Jos haluat käyttää tätä maksutapaa, kerro kassalla maksavasi ePassilla. Esitä henkilöllisyystodistuksesi ja anna matkapuhelinnumerosi sekä summa, jonka halua maksaa ePassilla. Saat kuitin maksusta ePassi-sovellukseen tai tekstiviestillä, jos et ole ladannut sovellusta.

Maksu verkossa

Jotkin käyttöpaikat, esimerkiksi osa urheiluseuroista, eivät voi ottaa vastaan kassamaksuja. Sen sijaan saat niiltä laskun, jonka voit maksaa ePassin verkkopalvelussa. Kun olet kirjautunut sisään ePassin verkkosivuilla, valitse sivuvalikosta “Verkkomaksut”. Kirjoita palveluntarjoajan nimi ”Valitse palveluntarjoaja” -kenttään ja valitse palveluntarjoajan nimi. Täytä vaaditut kentät ja paina ”Maksa” -painiketta, joka ilmestyy, kun kaikki tiedot on täytetty. Maksu veloitetaan ePassi-saldostasi saman tien. Voit käyttää maksamiseen myös lataamaasi OmaRaha-saldoa. Saat sähköpostiisi kuitin, jonka voit tarvittaessa näyttää tai lähettää palveluntarjoajalle.