Jos yhteysvian takia et saa maksettua sovelluksella, voit maksaa myös tekstiviestillä numeroon 050 902 3456.

Anna toimipaikan tunnus, välilyönti sekä summa.

Esimerkiksi ”39097 9,80”

Toimipaikan viisinumeroinen käyttäjätunnus löytyy kassalta. Tämän jälkeen saat puhelimeesi kuitin tekstiviestinä. Kuitti näytetään kassalla.

Ongelmia OmaRaha latauksen kanssa? Jos käytössäsi on iOS-laite ja oletus-selain on muu kuin Safari, OmaRaha lataus ei onnistu. Vaihda siis selaimesi Safariksi, ja kokeile OmaRaha latausta uudelleen.