Jos yhteysvian takia et saa maksettua Epassin sovelluksella, voit maksaa myös tekstiviestillä. Toimipaikan viisinumeroinen käyttäjätunnus löytyy kassalta. Lähetä tekstiviestinä toimipaikan tunnus, välilyönti sekä summa numeroon 050 902 3456. Esimerkiksi ”39097 9,80”. Saat puhelimeesi kuitin tekstiviestinä. Kuitti näytetään kassalla.

Suosittelemme myös tarkistamaan, että käytössäsi on uusin Epassin sovellusversio ja että oma laitteesi on päivitetty viimeisimpään järjestelmäversioon.

Ongelmia OmaRahan latauksen kanssa? Jos käytössäsi on iOS-laite ja oletusselain on muu kuin Safari, OmaRaha lataus ei onnistu. Vaihda siis selaimesi Safariksija kokeile OmaRahan latausta uudelleen.