Om du inte kan betala med applikationen på grund av anslutningsfel, kan du också betala med SMS till numret 050 902 3456.

Ange leverantörens identifieringskod, mellanslag och summa.

Till exempel "39097 9,80"

Leverantörens identifieringskod hittar du vid kassan.

Efter att du har skickat meddelandet, får du ett SMS som är ditt kvitto. Kvittot visas vid kassan.

Vi rekommenderar även att kontrollera att Epassi appen är uppdaterad till den senaste versionen samt att kontrollera telefonens systemuppdateringar.

Om du stöter på problem när du laddar MinaPengar saldo och du har en iOS-enhet så byt standardwebbläsaren  till Safari Tyvärr funkar laddningar inte med andra webbläsare.