Voit maksaa Epassilla Finnkinon lippuja paikanpäällä elokuvateatterin lippukassalla. Etsi käyttöpaikka Epassi-sovelluksen käyttöpaikkahausta ja kerro kassalla, että haluat maksaa tuotteen Epassilla. Maksa tuote sovelluksessa ja näytä kuitti kassahenkilökunnalle. Kuitti on voimassa 15 minuuttia eli teethän maksun vasta kassalla!

Epassilla voi ostaa myös kulttuurietusarjalippuja tai yhden näytöskohtaisen lipun Finnkinon verkkokaupassa osoitteessa https://www.finnkino.fi/osta-sarjalippuja-kulttuuriedulla. Kulttuuriedulla maksettuihin lippuihin tulostuu nimesi, ja ne on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Finnkinon verkkokauppa vaatii sisäänkirjautumisen. Valitse verkkokaupan kassalla Epassi-maksutavaksi ja sinut ohjataan Epassiin vahvistamaan maksu.