Du kan använda Epassi för att betala Finnkino-biljetter på plats vid biografens kassa. Hitta en rätt Finnkino i Epassi-appen och berätta för kassan att du vill betala för biljetten med Epassi. Betala för biljetten med Epassi-appen och visa upp kvittot för kassapersonalen. Kvittot är giltigt i 15 minuter, så betala endast när du är på plats!

Med Epassi kan du även köpa kulturförmånsseriebiljetter eller en enkel biljett i Finnkinos webbutik: https://www.finnkino.fi/osta-sarjalippuja-kultuuriedulla

Ditt namn är synns på de biljetter som betalas med kulturförmånen, och de är endast avsedda för personligt bruk. Finnkinos webbutik kräver inloggning. Välj Epassi som betalningsmetod vid webbutikens kassa, så kommer du att omdirigeras till Epassi för att bekräfta betalningen.