Näin päivität Epassin käyttöön vanhaan Eazybreak-maksupäätteeseen

1. Jos maksupääte on kassa-tilassa (valkoinen nuoli vilkkuu), siirry päävalikkoon klikkaamalla nuolen alla olevaa tummahkoa "laatikkoa" nopeasti viisi kertaa.
  2. Tarkista, että maksupäätteessä ei ole Eazybreakin käsittelemättömiä offline-myyntejä. Lue offline-myyntien korjausohjeet >
  3. Kirjaudu ulos.
  4. Käynnistä maksupääte uudelleen.
  5. Kun laite käynnistyy uudelleen, tarpeelliset päivitykset asentuvat itsestään. Päivitysten asentaminen voi kestää viisi minuuttia, joten odota kärsivällisesti.
  6. Valitse Epassi-maksusovellus.
  7. Kirjaudu sisään Epassin toimipistetunnuksillanne (numerosarja). Tämän jälkeen maksupäätteeseen ei voi enää maksaa Eazybreakilla, vaan pelkästään Epassilla.