Vissa leverantörer, till exempel en del idrottsklubbar och kulturinstitut, kan inte ta emot betalning vid kassan. De ger dig i stället en faktura som du kan betala i ePassi-webbtjänsten.

1. Logga in med ditt användarnamn till ePassis webbtjänst.

2. Välj "Onlinebetalningar" i menyn.

3 Skriv leverantörens namn och använda knappen "Sök".

4. Följ instruktionerna

Alla tjänsteleverantörer erbjuder inte onlinebetalningar, så kontrollera alltid betalningsmetoden från leverantörssökningen innan du använder tjänsten. Om tjänsteleverantören inte hittas vid sökningen betyder det att onlinebetalning inte är möjligt för den leverantören.