Så här uppgraderar du användningen av Epassi till den gamla Eazybreak-betalterminalen

1. Om betalterminalen är i kassaläge (den vita pilen blinkar), gå till huvudmenyn genom att snabbt klicka på den mörka "rutan" under pilen fem gånger.

2. Kontrollera att det inte finns några obearbetade Eazybreak offline-försäljningar i betalterminalen. Läs reparationsinstruktionerna för offlineförsäljning >

3. Logga ut.

4. Starta om betalterminalen.

5. När enheten startar om kommer nödvändiga uppdateringar att installeras automatiskt. Uppdateringar kan ta fem minuter att installera, så ha tålamod.

6. Välj Epassi betalningsapplikation.

7. Logga in med ditt Epassi användarnamnet som är en nummerserie. Efter detta kan betalterminalen inte längre  användas till Eazybreak betalningar, utan endast till Epassi betalningar.