Jotkut käyttöpaikat, esimerkiksi osa urheiluseuroista ja kulttuuriopistoista, eivät voi ottaa vastaan kassalla tehtäviä maksuja. Sen sijaan he antavat laskun, jonka voit maksaa ePassin verkkopalvelussa.

1 Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi ePassin verkkopalveluun

2 Valitse sivuvalikosta ”Verkkomaksut”.

3 Kirjoita käyttöpaikan nimi ”Hae palveluntarjoaja” ja valitse käyttöpaikka. Seuraa annettuja ohjeita.

Kaikki palveluntarjoajat eivät vastaanota ePassin verkkomaksuja, joten tarkista maksutapa aina käyttöpaikkahausta ennen palvelun käyttöä. Mikäli käyttöpaikka ei löydy ”Hae palveluntarjoaja” -kohdasta, ePassin verkkomaksua ei voi suorittaa käyttöpaikalle.